Zomerse Vegan Curry

Hoofdgerecht voor 2 personen

Benodigdheden 

  • Olijfolie
  • 150 gram rijst
  • 1 rode ui
  • 1 witlof
  • 1 halve courgette
  • 1 kopje spinazie 
  • 1 kopje palmkool
  • ¼ prei
  • 2 oerbieten
  • 1 gele paprika
  • 400 ml kokosmelk
  • 3 eetlepels kerriepoeder
  • 1 blokje groentebouillon 
  • Peper
  • Zout 
  • Afwerking:
    • 2 blaadjes basilicum 
    • Een beetje tuinkers 

Bereidingswijze

  1. Kook de oerbieten tot ze gaar zijn
  2. Giet een scheutje olijfolie in de pan 
  3. Snijd de rode ui fijn en begin met braden 
  4. Vervolgens snijd je alle groenten in stukken en voeg je ze geleidelijk aan toe aan de pan. 
  5. Voeg nu de kokosmelk en het groentebouillonblokje toe en laat even sudderen
  6. Laat de rijst koken
  7. Kruid verder met de kerriepoeder, peper en zout
  8. voeg alles samen
  9. Als afwerking kun je nog wat basilicum en tuinkers toevoegen
  10. Eet smakelijk. 

                   

Delen?

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via Linkdin
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »
Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks updates over onze acties en het assortiment