Hoofdgerecht voor 2 personen
Benodigdheden
- Olijfolie
- 150 gram rijst
- 1 rode ui
- 1 witlof
- 1 halve courgette
- 1 kopje spinazie
- 1 kopje palmkool
- ¼ prei
- 2 oerbieten
- 1 gele paprika
- 400 ml kokosmelk
- 3 eetlepels kerriepoeder
- 1 blokje groentebouillon
- Peper
- Zout
- Afwerking:
- 2 blaadjes basilicum
- Een beetje tuinkers
Bereidingswijze
- Kook de oerbieten tot ze gaar zijn
- Giet een scheutje olijfolie in de pan
- Snijd de rode ui fijn en begin met braden
- Vervolgens snijd je alle groenten in stukken en voeg je ze geleidelijk aan toe aan de pan.
- Voeg nu de kokosmelk en het groentebouillonblokje toe en laat even sudderen
- Laat de rijst koken
- Kruid verder met de kerriepoeder, peper en zout
- voeg alles samen
- Als afwerking kun je nog wat basilicum en tuinkers toevoegen
- Eet smakelijk.