Welkom

Bij Stichting Boeren voor Buren zetten we ons in voor een gezonde en duurzame toekomst voor iedereen. Ons initiatief breidt zich uit om nu ook een positieve impact te hebben op het onderwijs.

Gezonde energieboost voor scholen

Elke school onderwijst kinderen met minder middelen van thuis uit om voor een gezond ontbijt en/of lunch te zorgen.
Scholen die voor iedereen een gelijkwaardige start willen creëren, kunnen nu profiteren van ons aanbod waarbij ze eenvoudig betaalbaar, lokaal en biologisch of gered fruit en groenten kunnen bestellen.

Ons aanbod is hoofdzakelijk afkomstig van Nederlandse bodem en wordt aangevuld met internationale groente en fruit datofwel biologisch geteeld wordt of gered wordt van verspilling (om cosmetische redenen). Door deze smaakvolle producten betaalbaar aan te bieden, dragen we bij aan een meer gebalanceerde voedselketen en verminderen we verspilling.

Deze voedzame lekkernijen leveren wij rechtstreeks aan de school, waardoor kinderen toegang krijgen tot een gezonde energieboost die hen helpt bij het leren en ontwikkelen.

Waarom Boeren voor Buren

50% goedkoper dan de supermarkt

Vers

Gezond

Lokaal of gered

Bestellen bij Boeren voor Buren

Hoe het werkt

Aanmelden

Neem contact met ons op om gebruik te kunnen maken van onze dienst

Bestellen

Na de goedkeuring van jouw account kun je online fruit en groente bestellen via de webwinkel

Levering

Wij zorgen voor een snelle en efficiënte levering rechtstreeks naar de school

Extra activiteit

Wij bieden aangesloten scholen de kans om meer te leren over de korte voedselketen, verspilling en gezonde voeding. Een schooluitje? We begeleiden je graag rond in ons distributiecentrum.

Wil jouw school profiteren van onze service?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Samen bouwen we aan een gezondere toekomst voor de kinderen van vandaag en morgen!

Translate »