Stoofpeer

Deel dit recept

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Uit je pakket

  • 4 peren

Zelf toevoegen

  • 200/250 ml rode wijn of bessensap
  • 200/250 ml water
  • 3-4 eetlepels suiker
  • 1 kaneelstokje
  • 1 steranijs
  • Halve sinaasappel
  • 1 kruidnagel
  • ¼ vanillestokje

Bereiding

  • Schil de peertjes, snijd de onderkant van de peren eraf.
  • Doe de peren in een pannetje met het water, de wijn, suiker, kaneelstokje, steranijs en een halve sinaasappel met daarin de kruidnagel en zet dit op laag vuur voor tenminste 2 uur.
  • Haal de stoofpeertjes uit de pan en laat de saus verder inkoken.
  • Giet de saus door een zeef over de stoofperen.

Tip van de chef

Voeg een scheutje Karvan Cévitam (tropical) toe voor extra smaak.

Dit is een recept van Koks op Maat .
Het recept is halal en vegan.
Bekijk ook eens hun website www.koksopmaat .nl

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

Meer ontdekken

Translate »