Stoofpeer

Uit je pakket

  • 4 peren

Zelf toevoegen

  • 200/250 ml rode wijn of bessensap
  • 200/250 ml water
  • 3-4 eetlepels suiker
  • 1 kaneelstokje
  • 1 steranijs
  • Halve sinaasappel
  • 1 kruidnagel
  • ¼ vanillestokje

Bereiding

  • Schil de peertjes, snijd de onderkant van de peren eraf.
  • Doe de peren in een pannetje met het water, de wijn, suiker, kaneelstokje, steranijs en een halve sinaasappel met daarin de kruidnagel en zet dit op laag vuur voor tenminste 2 uur.
  • Haal de stoofpeertjes uit de pan en laat de saus verder inkoken.
  • Giet de saus door een zeef over de stoofperen.

Tip van de chef

Voeg een scheutje Karvan Cévitam (tropical) toe voor extra smaak.

Dit is een recept van Koks op Maat .
Het recept is halal en vegan.
Bekijk ook eens hun website www.koksopmaat .nl

Delen?

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via Linkdin
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks updates over onze acties en het assortiment