Pasta met tonijnsalade

Uit je pakket

  • 2 tomaten
  • 3 stronken bleekselderij

Zelf toevoegen

  • 300 gr penne pasta
  • 1 pakje rozemarijn
  • 1 blikje tonijn (250 gram)
  • 2 el olijfolie
  • 1 sjalot
  • 1 knoflook
  • 2 el balsamico
  • Peper
  • Zout
  • Kookroom

Bereiding

  • Schenk de tonijn uit en laat deze uitlekken
  • Kook de penne pasta gaar met een snufje zout en een theelepel olijfolie. Laat deze daarna uitlekken
  • Verhit de olie en fruit de gesnipperde sjalot, geraspte knoflook en fijn gehakte rozemarijn
  • Voeg de in blokjes gesneden ontvelde tomaat en bleekselderij er aan toe. Bak het nog even door en breng het op smaak met peper en zout
  • Pureer het mengsel nogmaals zacht aan de kook met 1 theelepel kookroom en laat het nog enkele minuten door pruttelen op een laag vuurtje tot het wat volume krijgt
  • Voeg op smaak de balsamico toe
  • Heeft het volume gekregen? Dan is de saus klaar
  • Snipper de uitgelekte tonijn met de hand en meng deze met de afgekoelde penne pasta
  • Voeg hier de tomatensaus erbij, vervolgens de gesnipperde peterselie

Dit is een recept van Koks op Maat .
Het recept is halal.
Bekijk ook eens hun website www.koksopmaat .nl

Delen?

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via Linkdin
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks updates over onze acties en het assortiment