Mediterraans watermeloen dessert

Deel dit recept

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Geschikt voor 4 personen

Ingrediënten

  • 1/2  watermeloen
  •  50 gr feta
  • 1el citroen azijn
  • 8 blaadjes verse munt
  • Falksalt naar keuze (zout met een smaakje)
  • 1el honing
  • Zwarte peper

Bereidingswijze:

  1. Begin met het koelen van de watermeloen gedurende een uur in de koelkast.
  2. Zodra de watermeloen goed gekoeld is, snijd deze in dunne plakken en vervolgens in kwarten.
  3. Snijd de feta in kleine blokjes en pluk de blaadjes munt.
  4. Leg de watermeloen plakken op een platte schaal en verdeel de feta en honing er gelijkmatig overheen.
  5. Breng het geheel licht op smaak met wat peper en Falksalt.
  6. Druppel de citroenazijn over de schaal en strooi tot slot wat fijngesneden munt erover.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

en blijf op de hoogte!

Meer ontdekken

Translate »