Gepofte biet

Uit je pakket

  • Bietjes
  • Peer

Zelf toevoegen

  • Feta kaas

Bereiding

  • Plaats de biet in de oven op 180 graden (40 minuten).
  • Laat de biet iets afkoelen.
  • Pel deze en snijd deze in stukjes op plakjes.
  • Snijd de rijpe peer in partjes.
  • Snijd de feta en voeg deze toe aan het geheel.

Een tip van de chef

Doe er wat geroosterde pijnboompitten bij.

Dit is een recept van Koks op Maat .
Het recept is halal.
Bekijk ook eens hun website www.koksopmaat .nl

Delen?

Share on facebook
Deel via Facebook
Share on twitter
Deel via Twitter
Share on linkedin
Deel via Linkdin
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp

1 reactie op “Gepofte biet”

  1. Jammer dat mijn bietjes al op zijn. Zelf heb ik een klassieke bietjessalade gemaakt, o.a. met zilveruitjes, komkommer, gekookt ei, appel. Ook maak ik wel eens bietjessoep, met o.a. witte kool, op basis van runderbouillon, met gedroogde kruidnagelworst, wortel, bladselderij, peterseliewortel en tot slot een lekkere klodder créme fraiche. Een soort borscht.
    Bij AH mis ik de kruiden Lavasblad en kervel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »
Wil je op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks updates over onze acties en het assortiment