Contact

Neem contact met ons op

Heb je een vraag en staat het antwoord niet vermeld in onze veelgestelde vragen? Stel je vraag dan via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Klik hier om naar de bestelpagina te gaan. Hier vind je alle pakketten die je kunt bestellen.

De inhoud van de pakketten wordt kort van tevoren geselecteerd en is afhankelijk van het seizoen en de prijs van de groente en fruit. Zodra de inhoud van het pakket bekend is, plaatsen we dit op de productpagina!

Kies het pakket, de ophaallocatie en betaal online! Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin het ordernummer en het overzicht van jouw bestelling.

Wij kopen tegen scherpe, maar wel redelijke prijzen in bij onze boeren en leveranciers. De producten wisselen per levering en de prijs is dan ook afhankelijk van het beschikbare assortiment. De prijs van het pakket wordt bepaald op basis van de producten die erin zitten. Verder maken wij als stichting geen winst op de verkoop van de producten.

 

Zoveel als je wilt en per bestelling kun je meerdere pakketten kopen. Eén keer per week kun je dan jouw bestelling ophalen!

We vragen om bij de bestelling via onze bestelpagina online te betalen. Je kunt het bedrag via een automatische betaling overmaken, alleen dan wordt de bestelling geaccepteerd en ontvang je een bevestiging. Door vooraf te laten betalen kunnen we de prijs zo laag mogelijk houden. We accepteren daarom ook geen contant geld.

Als je bestelling is betaald, is deze definitief. Maak je je toch zorgen om de reeds geplaatste bestelling, neem contact met ons op en dan kijken we samen of we tot een oplossing kunnen komen.

Nee. Dit doen we om de prijs van de producten zo laag mogelijk te houden. We vragen je daarom je bestelling op te komen halen en je eigen tas mee te nemen die je op de ophaallocatie kunt vullen.

Kun je zelf niet komen en wil je toch bestellen, dan raden we je aan om zelf iemand te zoeken die de bestelling voor jou kan ophalen. Lukt dit echt niet, stuur ons dan een mail voordat je bestelt, dan zullen we contact met je opnemen en bekijken of we je daarbij kunnen helpen.

Let op: als je bestelling is betaald, is deze definitief en kan deze niet meer geannuleerd worden!

  1. Een grote, stevige boodschappentas, want je komt een zware bestelling ophalen.
  2. Het ordernummer. Deze vind je in de bevestigingsmail.
  3. Je goed humeur. Onze vrijwilligers werken hard om jullie blij te maken, geef ze iets terug door even te glimlachen.
  • De meeste groente kun je tussen de 2 – 4 graden in het donker bewaren
  • Aardappels, bataat (zoete aardappel) en tomaten kun je tussen de 7 – 8 graden in het donker bewaren
  • Fruit kun je tussen de 2 – 4 graden in het donker bewaren. Let op: fruit kun je het best apart bewaren, want producten tegen fruit aan bewaren kan er voor zorgen dat andere producten sneller rijpen.

Probeer te kiezen voor de seizoensproducten! Deze groente en fruit groeien het best in dat seizoen op die plek en zorgen bovendien voor variatie in het menu.

De voedselbank verstrekt gratis complete voedselboxen voor 2-3 dagen in de week voor huishoudens die geen geld hebben om boodschappen te doen.

Boeren voor Buren heeft een andere doelgroep: huishoudens die het niet breed hebben, maar wel enige koopkracht hebben om hun wekelijkse boodschappen te doen. En wij bieden alleen groente, fruit en kruiden aan voor een zeer lage prijs, maar niet gratis.
Hiermee verbeteren en vergroten we de zelfredzaamheid van onze doelgroep en maken we het eten van lokale en/of biologische producten voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar.

Maak je gebruik van de Voedselbank? Dan kun je je wekelijks pakket aanvullen met verse groente en fruit van Boeren voor Buren.

Vul het contactformulier in met jouw vraag en e-mailadres en dan proberen wij je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
Bovendien houden we veel gestelde vragen bij en nemen deze op in de lijst.

Translate »